به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از ایسنا؛ یکی از کارمندان دانشگاه علوم اقتصادی با مشارکت یکی از کارکنان قراردادی با جعل اسناد هویتی دانشجویان فارغالتحصیل این دانشگاه اقدام به دریافت وام به نام آنان از یکی از بانکها کرده است.
محمدرضا منجذب در این باره گفت: طبق بررسیهای مسوولان حقوقی این دانشگاه تعداد این دانشجویان ۹ نفر است که ظاهرا در رسانهها ۱۶ نفر اعلام شده است. البته لازم به ذکر است تعدادی از اقوام و نزدیکان این دو نفر با جعل سند و معرفی آنها به عنوان کارمند دانشگاه وام دریافت کردهاند.
وی با بیان اینکه قوه قضائیه پیگیر این موضوع است، افزود: آنچه در حیطه اختیارات دانشگاه بوده انجام شده و هیئت تخلفات کارمندی این فرد را انفصال از خدمت کرده است، اما قاعدتا این مسئله باید به تایید وزارت علوم نیز برسد و این مسئله در وزارت علوم در حال پیگیری است.
رئیس دانشگاه علوم اقتصادی ادامه داد: همچنین فرد دیگری که با این کارمند مشارکت داشته در سال ۸۷ به شکل قراردادی در دانشگاه فعالیت میکرده که در همان زمان از دانشگاه اخراج شده است.
رئیس دانشگاه علوم اقتصادی افزود: در حال حاضر این دو نفر ملکی را به عنوان وثیقه در نزد بانک تجارت در قبال تعهداتی که برای دانشجویان پیش آمده قرار دادهاند.
منجذب با بیان اینکه پرداخت وام از سوی بانک به این افراد بر اساس مدارک ارائهشده نیز جای سوال دارد، اظهار کرد: نکته قابل توجه اینجاست که بانک برای پرداخت وام پروسه اداری مختلفی را باید طی کند و گاهی برای پرداخت یک وام ازدواج چندین بار وام گیرنده را احضار میکند؛ اما در کمال تعجب این بانک بدون آنکه این افراد را فرا بخواند و اصل مدارک آنها را از آنها بگیرد وام پرداخت کرده است.
منجذب با بیان اینکه من پنج ماه است که ریاست دانشگاه را تحویل گرفتهام، اظهار کرد: در طول این مدت تمام تلاش خود را کردهایم تا به نحو احسنت به این مسئله رسیدگی شود و تا به حال نیز به خوبی پیگیری شده است.
رئیس دانشگاه علوم اقتصادی با توصیه به دانشجویانی که مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند، گفت: دانشگاه از این دانشجویان حمایت کامل خواهد کرد و مشاوره حقوقی نیز به این افراد خواهد داد. آنها نیز میتوانند با مراجعه به شعبه ۲ بازپرسی شکایت خود را در راستای شکایت دانشگاه ارائه کنند و حتی اگر یک نفر از این افراد نیز به شعبه مراجعه کند کفایت میکند.
نظر شما